Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Günün öne çıkan haber başlıkları, günün özeti
        • 1

          Başbakan Erdoğan 'Vizyon Belgesi'ni açıkladı

          Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladı. 12 yıllık AK Parti iktidarında yapılanları özetleyen Erdoğan, konuşmasında sık sık "Yeni Türkiye" vurgusu yaparken, "Eski Türkiye artık eskide kalmıştır. Eski Türkiye’nin kapıları kapanmıştır" dedi.

        • 2

          TBMM'de tatbikat paniği!

          Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin milletvekillerinin makam odalarının da bulunduğu Halkla İlişkiler binasında 'binayı boşaltın' alarmı büyük paniğe yol açtı.Alarm sonrası çalışanlar ve milletvekilleri binayı boşalttı. TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, verilen alarmın habersiz yapılan bir yangın tatbikatı olduğunu açıkladı.

        • 3

          Belediye otobüsü yayaları biçti

          Ankara'nın Sincan ilçesinde bir aracın, belediye otobüsünün önüne çıkması sonucu kontrolden çıkan otobüs yayaların arasına daldı. Korkunç kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

        • 4

          Denizli'de patlama!

          Denizli kent merkezinde unlu mamüller üretimi ve satışının yapıldığı işyerinde bu sabah meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 36 kişi yaralandı.

        • 5

          Prandelli'den kritik karar

          Galatasaray'da Cesare Prandelli, Sabri Sarıoğlu ile beraber Gökhan Zan, Engin Baytar, Endoğan Adili, Emmanuel Eboue, Lucas Ontivero, Dany Nounkeu, Kaan Baysal, Yiğit Gökoğlan'ı Avusturya kampına götürmeme kararı aldı.

        • 6

          Necati'nin yeni adresi belli oldu

          Galatasaray ile yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri yapan Necati Ateş sarı-kırmızılılarla anlaşamamasının ardından Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu.

        • 7

          Diego'nun alacağı ücret belli oldu

          Fenerbahçe yeni transferi Diego Ribas'a ödeyeceği ücreti resmen duyurdu. Buna göre sarı-lacivertli kulüp Diego'ya 3 yıl için 10 milyon 500 bin Euro ödeyecek.

        • 8

          Suarez, Barcelona'da

          Dünya Kupası maçında İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırmasının ardından 4 ay futboldan men edilen Liverpool'lu Luis Suarez, Barcelona'ya transfer oldu. Katalan ekibinin Suarez için Liverpool'a 75 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi.

        • 9

          "Aman güneş yakmasın"

          Şefkat Tepe dizisinin Serdar Komutan’ı Mert Kılıç, oyuncu eşi Aslıhan Güner ile önceki gün Yalıkavak Magi Beach’de görüntülendi. Aslıhan Güner, güneşten bunalınca kendisini serin sulara bırakmayı tercih etse de Mert Kılıç şezlongundan ayrılmadı. Eşi Güner’e deniz sefası sonrası güneş kremi sürdüren Mert Kılıç güneşlenmeye devam etti.

        • 10

          Bodrum'dan sinemaya

          Kısa süre önce evlenen oyuncu Pelin Karahan ile işadamı Bedri Güntay, Bodrum'da tatillerini bitirir bitirmez Kanyon'da görüntülendi. Gina'da arkadaşlarıyla yemek yiyen çift, yemek sonrası soluğu sinemada aldı.

        • 11

          Torba tasarı kabul edildi!

          TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, 37 günlük mesaisinin ardından, Soma'daki faciadan sonra madencilere yönelik düzenlemeler ve kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını da içeren "torba tasarıyı" kabul etti.

        • 12

          Cari açık beklentinin altında!

          Mayıs ayı ödemeler dengesi rakamları açıklandı. Buna göre, mayıs ayında cari açık beklentilerin altında kalarak 3.43 milyar dolar oldu. Cari açık Nisan'da 4,79 milyar dolarla beklentilerin altında gerçekleşmişti.

        • 13

          Venezuela'da nefes alandan vergi alıyorlar!

          Venezuela'nın en büyük havalimanı Maiquetia yönetimi, yolcuların soludukları temiz hava için vergi ödemeleri gerektiğini söyledi. Artık Maiquetia havalimanından uçan yolcular 127 bolivar, yani yaklaşık 20 dolar nefes alma vergisi ödüyor.

        • 14

          Rusya sınırları kapattı

          Rusya, çatışmalardan dolayı Ukrayna sınırındaki Donetsk, Novoşahtinsk ve Gukovo sınır kapılarını kapattı.

        • 15

          Gazze bombardıman altında

          İsrail'in Gazze’ye başlattığı hava operasyonunda ölenlerin sayısının 100'ü bulduğu, en az 670 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

        • 16

          "Esad, ülkeyi terk etti"

          Suriye'de ordudaki bazı generallerin Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yönelik askeri darbe girişiminde bulunduğu, bunun üzerine Esad'ın Suriye'yi terk ettiği iddia edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa