Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kaza mahalleliyi ayağa kaldırdı!,Edirne'de bir taksinin çarptığı motosikletli gencin yakınları taksicinin kendilerine verilmesi için toplandı

        Edirne'de çoğunluğu romanların yaşadığı mahallede bir taksi, karşı yönden plakasız motosikletle gelen 26 yaşındaki Ferhat Örs'e çarparak ağır yaralanmasına neden oldu. Kazadan sonra çevrede toplananların tepkisinden korkan sürücü Erdal Ç. yaya olarak olay yerinden kaçarken, otomobili parçalamak isteyen mahalleliyi polis havaya ateş açarak engelledi. Sürücü Ç., polise teslim olurken yaralanan Örs tedaviye alındı.

        Kaza, saat 19.15 sıralarında Menzilahır Mahallesi, Muradiye Camii mevkiinde meydana geldi. Müşterisini bıraktıktan sonra durağına gitmek için yola çıkan 22 T 0087 plakalı taksinin sürücüsü Erdal Ç., o sırada karşı yönden gelen plakasız motosiklet sürücüsü Ferhat Örs'e çarptı. Kazada ağır yaralanan Örs ihbar üzerine gelen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Örs, ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

        POLİSE HAVAYA ATEŞ AÇTI

        Taksi sürücüsü Erdal Ç. ise kazayı duyup kendisine saldıranlardan korunmak için yaya olarak kaçıp polis ekiplerine haber verdi. Gözaltına alınan Erdal Ç., Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Bu sırada toplanan kalabalık ise otomobile saldırmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri telsiz anonsuyla takviye ekip istedi. Toplanan kalabalığı sakinleştiremeyen polis memurları havaya 3 el ateş etti.

        Araç, olay yerinden çekiciyle kaldırılırken, Ferhat Örs'ün yoğun bakımda olduğunu öğrenen yakınları ve mahalleli Edirne Devlet Hastanesi acil servisine geldi.

        Kalabalık nedeniyle Çevik Kuvvet hastane bahçesinde önlem aldığı aldı. Sürücünün kendilerine verilmesini isteyen Ferhat Örs'ün yakınları polis ekipleriyle tartıştı. Emniyet Müdür Yardımcısı Örs'ün yakınlarına otomobil sürücüsünün yakalandığını ve Ferhat Örs'ün tedavi edildiğini söyleyerek sakinleştirmeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa