Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te bir ilkokulda çalışan güvenlik görevlisi kendisini okulun koridorunda asarak intihar etti

        Fatih'te bir ilkokulda çalışan güvenlik görevlisi kendisini okulun koridorunda asarak intihar etti. Olay nedeniyle öğrenci ve veliler büyük şok yaşarken, okul tatil edildi.

        Olay, Fatih'te bulunan bir ilkokulda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde okula gelen temizlik görevlisi okulun kapısını açtı. İçeri giren kadın görevli okulda bekçi ve güvenlik görevlisi olarak çalışan A.Ö'nün tavanda asılı cansız bedeniyle karşılaştı. Görevli, durumu okul yönetimine bildirdi ve okula hemen polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Okula gelen sağlık ekipleri ise A.Ö'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada okula gelen öğrenci ve veliler de olay nedeniyle büyük şok yaşadı. A.Ö'nün bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi. Üzücü olay nedeniyle okul tatil edilirken, öğrenciler evlerine gönderildi.

        Olay nedeniyle okula gelen polis ekipleri uzun süre incelemelerde bulundu. Yapılan incelmelerin ardından A.Ö'nün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa