Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da cinayet, yaşlı adam öldürüldü

        Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Dömez mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre 36 yıl sonra kan davalısının kardeşi tarafından kurşun yağmuruna tutulan yaşlı adam hayatını kaybetti. Mantar topladıktan sonra ikamet ettiği Dömez mahallesine yürüyerek giden yaşlı adam, 36 yıl önce öldürdüğü şahsın kardeşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Talihsiz adam kafasına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

        İnegöl'e bağlı Dömez Mahallesi girişinde meydana geldi. Yağışın ardından mantar toplamak için ikamet ettiği Dömez mahallesinden çıkıp merada mantar toplamaya giden 66 yaşındaki Mehmet Ali Doğdu, yaklaşık 2 saatin ardından poşete doldurduğu mantarlarla evine dönmek için yola çıktı.

        Mahalle girişi mevkiindeki yol kenarından evine gitmekte olan yaşlı adam, arkasından gelen araçta bulunan iddiaya göre T.Ç. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlamanın ardından özel araç olay yerinden kaçtı. Yaşlı adam, kafasına isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan köylüler olay yerine geldiğinde ise yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ailesi ise şok geçirerek, gözyaşlarına boğuldular.

        Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibi, tetkikler sonucunda yaşlı adamın ölüm teşhisini koydular. Jandarma ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak, fenalık geçiren yakınlarını sakinleştirmeye çalıştılar. Ceset, olay yerinde savcılık incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

        36 YILLIK KAN DAVASI

        Edinilen bilgilere göre; 1978 yılında Mehmet Ali Doğdu'nun kan davası olduğu T.Ç.'nin ağabeyini vurarak öldürdüğü iddia edildi. T.Ç.'nin ise ağabeyinin katili olan yaşlı adamı 4 ay önce tehdit ettiği ve ardından ise bu cinayetin meydana geldiği bildirildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa