Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mustafa Sarıgül: "İstanbul'daki sandıklar yeniden sayılsın"

        CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül seçimden sonra ilk kez kameralar karşısına çıktı.

        Mustafa Sarıgül, "İktidar partisi kendisine güveniyorsa İstanbul'da sandıklar yeni baştan sayılsın, demokrasi kazansın. İstanbul seçimlerinde şaibe yok diyorsanız o zaman korkmanıza gerek yok" dedi.

        Mustafa Sarıgül'ün konuşmasından satır başları;

        Afişlerimiz, yırtıldı, toplatıldı. Seçim otobüslerimize saldırılar yapıldı. Sahte SMS'lerle yalan haberleri yurttaşlarımıza duyurdular. Kadıköy'deki mitingimizin iptal edildiği gibi yalan haberleri duyurdular. Seçim gününden itibaren benzer şaibeler devam ediyor. Birçok okulda elektrikler kesildi. Tek oyun bile çalınması demokrasi adına kara lekelidir. İktidar yasaklarla girdiği seçimi demokrasi diye sunmaya çalışıyor. Halk ve hukuk arayışımız kesintisiz olarak devam edecektir.

        Yurttaşlarımız umutsuzluğa kapılmasın. Türkiye çaresiz değildir. Demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.Genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Oylarımıza hep birlikte sahip çıkacağız. Süreç devam ediyor. Önümüzde zor bir yol var. Tüm zorlukları el ele, kol kola, omuz omuza aşmaya devam edeceğiz.

        İktidar partisi kendisine güveniyorsa bizim müracaatımıza destek verin ve İstanbul’da sandıklar bir kez da sayılsın ve demokrasi tam anlamıyla kazansın. Birleştirme tutanaklarına sorun yok diyorsanız çekineceğiniz bir şey yoktur.İstanbul seçimlerinde şaibe yok diyorsanız o zaman korkmanıza gerek yoktur.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa