Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Türkiye'nin konuştuğu Mehmet taburcu oldu,Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde gösteriler sırasında gaz kapsülü ile yaralanan Mehmet Ezer taburcu oldu

        Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki BDP mitingi sonrasında çıkan olaylarda başına isabet eden cisim nedeniyle yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Ezer, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'nden taburcu edildi.

        Silvan'ın Azizoğlu Meydanı'nda 25 Mart'taki BDP mitingi sonrasında düzenlenen izinsiz gösteriler esnasında başına isabet eden sert bir cisim nedeniyle yaralanan ve kaldırıldığı DÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde 6 gün tedavi gören Ezer, taburcu oldu.

        Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Ezer'in sağ kulak arkasında 3 santimetrelik bir çökme ile 2-3 santimetrelik bir kesinin bulunduğunu belirterek, genel durumunun iyi olduğunu bildirmişti.

        MÜFETTİŞLER İNCELEMELERİNİ TAMAMLADI

        Bu arada Ezer'in yaralanmasıyla ilgili olayı araştırmak üzere İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen 2 müfettişin, incelemelerini tamamlayarak, ilçeden ayrıldıkları bildirildi.

        Kaymakam Berkan Sönmezay ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmenin ardından 10 yaşındaki Ezer'in yaralandığı Mescit Mahallesi 309. sokakta incelemelerde bulunan müfettişler, görgü tanıklarıyla görüşmüştü.

        Söz konusu olayın yaşandığı yerde görevli polis memurlarının ifadelerine de başvuran müfettişler, konuyla ilgili hazırladıkları raporu İçişleri Bakanlığı'na sunacak.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa