Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Okul bahçesindeki sopalı saldırıda 4 MHP'li yaralandı

        Ankara'da yerel seçimler için oy verme işlemi sırasında kalabalık bir grup Hasköy Mahallesi 29 Ekim İlköğretim Okulu'ndaki MHP'li görevlilere sopalar ve demir çubuklarla saldırdı. Saldırı sonucu biri ağır 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.

        MHP Keçiören İlçe Başkanı Mustafa Sargın yaşanan olayla ilgili şu bilgileri verdi:

        "Yaklaşık 150 kişilik bir grup, partimizin görevlilerine sopalar ve demir çubuklarla saldırdı. Biri ağır 4 yaralı arkadaşımız Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'nde müşahade altında tutuluyor. Bu kişiler bazı okulları gezerek siyasi kargaşa yaratma peşindeler. Diğer siyasi partilerin görevlilerine de saldırı düzenlendiğini öğrendik. Saldıranların bindikleri araçların plakaları da temin edilip emniyet görevlilerine verildi. Emniyet şu anda saldıranları arıyor."

        Saldırının herhangi bir sebep yokken yapıldığını ifade eden Sargın, "Okula gelir gelmez bizim arkadaşlarımızın üstüne saldırmışlar. Yapılmak istenen kargaşa ortamı yaratıp seçimlerin huzurunu bozmak. Yani Ankara'da belli kişiler tarafından ortalık gerilmek, karıştırılmak, seçimlere hile karıştırılmak isteniyor." görüşünü belirtti.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa