Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Murat Taşer oyunu kullandı

        Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Murat Taşer, Bornova Dokuz Eylül İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

        MHP İl Başkanı Necat Karataş ve ailesi ile birlikte okula giren Taşer'e vatandaşlar da yakın ilgi gösterdi. Oy kullanmak için yaklaşık 30 dakika sırada bekleyen Taşer, eşi Nilgün, kızı Ebru, oğlu Yiğit ve torunu Beyza Ünal ile birlikte 1398 nolu sandığın bulunduğu sınıfa geldi. Önce Murat Taşer torunu ile birlikte kabinlerin arkasına geçerek oy kullandı. Ardından eşi, kızı ve oğlu oyunu kullandı.

        Taşer okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün 30 Mart seçmenlerin kullanacağı gün, bugüne kadar bizler konuştuk. Projelerimizi ifade etik. Bugün seçmenlerimizin en iyi kararı vereceğine inanıyoruz. Büyük bir mücadele yaşadık. Demokratik bir sınav verdik. Bu sınavın da çok iyi geçtiği kanaatindeyim. Kimsenin burnu kanamadan, bir cam dahi kırılmadan, herhangi bir tartışmaya mahal vermeden iyi bir propaganda dönemi geçirdiğimizi zannediyorum. Seçimin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum. Sonuç ne olursa olsun devletimize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

        "TORUNUM GÜVENİMİ ARTIRIYOR"

        Torunuyla birlikte oy kullanan Taşer, "Torun sevgisi kelimelerle ifade edilemeyecek kadar özel, kelime haznesi yetmiyor insanın. Kendime olan güvenim artıyor torunumla birlikte olduğum zaman. Oda beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bugün de buraya özellikle gelmek istedi. Bende çok sevindim" dedi.

        Taşer, ardından ailesiyle birlikte okuldan ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa