Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bakan ve Milletvekili elektrik kesintisinin azizliğine uğradı,Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde halka hitap etti

        Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile birlikte İscehisar ilçesinde katıldığı mitingde konuşma yaptıkları esnada elektrikler kesilip ses gidince espriler havada uçuştu.

        Bakan Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde halka hitap etti. Normal başlayan mitingde ilk önce kürsüye çıkan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, konuşmasına başladıktan yaklaşık 4 dakika sonra elektrikler kesildi. Bir anda ne olduğunu anlayamayan Ürün, sesin kesildiğini görünce hemen mikrofonla uğraşmaya başladı.

        Yaklaşık 15-20 saniye boyunca uğraşan ve başarılı olamayan Ürün, daha sonra arkasındakilere dönerek ne olduğunu sordu. Elektriklerin kesildiği anlaşılınca sunucu, görevlilerden seçim otobüsünün mikrofonunu getirmelerini istedi. Daha sonra gelen mikrofonu alan Ürün, gülmeye başlayarak, 'İşte alternatif enerji kaynağı bu' diyerek, konuşmasına devam etti.

        Ürün'ün ardından kürsüye çıkan Bakan Eroğlu ise sahne mikrofonundan halk hitap etmeye başladıktan yaklaşık 2 dakika sonra yine aynı şey oldu ve elektrikler kesilince ses gitti. Gülmeye başlayan Bakan Eroğlu'na, seçim otobüsünün mikrofonunu eline tutan sunucu, 'Sayın Bakanım sizin de şiddetinize dayanamadı mikrofon' diyerek, mikrofonu Bakan Eroğlu'na uzattı. Mikrofonu alan Bakan Eroğlu ise, 'Şiddeti bırak' diyerek, gülmeye devam etti. Yaklaşık 10 dakika sonra elektriklerin gelmesi üzerine Bakan Eroğlu, konuşmasına sahne mikrofonu ile devam etti.

        IHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa