Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kavgayı bırakıp polise saldırdılar

        2 polisin hafif yaralandığı olay ;üzerine, Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle ;yaklaşık 150 polis mahalleye operasyon düzenlendi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

        Olay, bugün saat 00.30 sıralarında merkez Şekermurat Mahallesi Çumra Sokak'ta meydana geldi. Pazarcılık ve atık kağıt toplayıcılığı yapan iki komşu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp, taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, olay yerine 5 polis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmak isteyen polislere, gruplar taş atarak saldırdı. Bunun üzerine çok sayıda takviye polis ekibi mahalleye sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süren olaylarda 2 polis memuru hafif yaralandı, bir polis otomobili hasar gördü. Yaralı polisler, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        ÖZEL HAREKATLI OPERASYON

        Olayın devam etmesi üzerine, polis, iki grubun sakinleşmesi için geri çekildi. Ardından, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri eşliğinde yaklaşık 150 polisle mahalleye operasyon düzenlendi. Operasyonda, evlerinde saklanan iki gruptan 12 kişi, 'polise mukavemet, yaralanmaya sebebiyet verme ve mala zarar verme' suçlamalarıyla gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada ;2 av tüfeği ele geçirildi. Olayları karıştığı için gözaltına alınamasına karar verilen Hasan Hüseyin D.'nin de kaçtığı ;belirtildi.

        Yaklaşık 3 saatte sona erdirilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa