Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da anne vahşeti, 2 çocuğunu zehirledi, Önce oyuncak sonra zehir verdi

        Antalya'da 2 ve 3 yaşındaki iki oğlunu haşere ilacıyla zehirleyip öldürdükten sonra bir otomobilin önüne atlayarak yaşamına son vermek isteyen 26 yaşındaki F.D., hafif yaralandı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan F.D., bir avukat ve psikiyatrist eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek. F.D.’nin olaydan 4 saat önce çocuklarına iki oyuncak kamyon satın aldığı ortaya çıktı. Çocukların oyuncak sevinci, işyerinin kamera görüntülerine de yansıdı.

        TIR şoförü eşi cezaevinde olan ve bir süredir bunalımda olan F.D., 2 yaşındaki Kaan ve 3 yaşındaki Hakan S.’ye haşere ilacı içirdi. Kendisi de haşere ilacı içen F.D., intihar mektubu bırakıp evden çıktı. F.D. bir süre sonra kendisini bir otomobilin önüne attı. Hafif yaralanan F.D.’nin olay yerine gelenlere iki oğlunu zehirlediğini anlatması üzerine durumun bildirildiği polis harekete geçti.

        İkinci katta bulunan daireye gelen ekipler, acı manzarayla karşılaştı. Sağlık ekiplerinin hayati belirti göstermeleri için uzun süre çaba harcadığı Kaan ve Hakan S. kardeşlerin, zehrin etkisiyle kısa sürede yaşamlarını yitirdikleri anlaşıldı.

        İKİ KARDEŞİN CESEDİ AYNI TABUTLA GÖTÜRÜLDÜ

        Olay yerinde inceleme yapan polis, F.D.’nin komşuları ve yakınlarının ifadesine başvurdu. Yan yana ölen iki kardeşin cesetleri, aynı tabut içerisinde Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. F.D. ise olay yerine çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Daha sonra koruma amaçlı Manavgat İlçesi’ne gönderilen F.D., burada tedavisinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        ÇOCUKLARINA OYUNCAK KAMYON ALDI

        Komşularının "Çocuklarına çok düşkündü" dediği F.D.’nin olaydan 4 saat kadar önce evden iki çocuğuyla birlikte ayrıldığı, yakında bulunan bir markete giderek buradan tanesi 3 TL’ye iki oyuncak kamyon satın aldığı ortaya çıktı. F.D.’nin ellerinden tuttuğu çocuklarıyla markete girip oyuncak reyonunun bulunduğu ikinci kata çıktığı, burada 2 oyuncak kamyon alarak kasaya yöneldiği, çocuklar sevinçten zıplayarak yürürken bir süre kasiyeri bekleyen kadının parayı ödeyip marketten ayrılması işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

        KOCASI, ESKİ EŞİNE NAFAKAYI ÖDEYEMEYİNCE TUTUKLANDI

        F.D.’nin eşi S.D.’nin, boşandığı ilk eşine nafakasını ödemediği için Bucak’ta cezaevinde olduğu, cezaevi görevlilerinin durumu öğle saatlerinde kendisine anlattığı belirtildi.

        Antalya’ya getirilen F.D.’nin ise Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sürekli gözyaşı döktüğü ve çocuklarının adını sayıkladığı kaydedildi. F.D.’in bir avukat ve psikiyatrist eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği aktarıldı.

        Haşere ilacı içirilerek öldürülen Hakan S. ve Kaan’ın cenazeleri ise babaannesi, halası ve akrabaları tarafından morgdan alınarak toprağa verilmek üzere Uncalı Kent Mezarlığı’na götürüldü.

        YAN YANA GÖMÜLDÜLER

        İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından aynı tabutta taşınan kardeşlerin cenazeleri, yan yana toprağa verildi. Anneanne Refike İ. ve babaanne Fikriye D., torunlarının ardından gözyaşı döktü. Anneanne, "Sizi annenizden bile çok severdim" diye ağlarken, babaanne ise "Sizi böyle mi görecektim?" diyerek gözyaşı döktü.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa