Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik FSM'de kaza

        Beykoz TEM Otoyolu Molla Gürani Viyadüğü’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

        Kaza nedeniyle bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde trafik tamamen durdu.

        Kaza, sabah saatlerinde Beykoz Kavacık TEM Otoyolu Molla Gürani Viyadüğü üzerinde Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre; Selahattin Gün yönetimindeki 44 AC 856 plakalı kamyonet, Edirne istikametinde ilerlerken Molla Gürani Viyadüğü üzerine geldiğinde trafik bir anda durdu. Gün, fren yapmasına rağmen duramayarak Sedat Koç’un kullandığı 06 DBT 88 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpma sonucunda Selahattin Gün araçta içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi çağırdı. İhbar üzerine kaza mahalline Kavacık ve Ümraniye itfaiyesine bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, Gün’ü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiyenin çalışması sırasında ağır yaralı olan Gün’e, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak serum taktı. Kısa süren bir çalışmanın ardından Selahattin Gün ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gün, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Öte yandan Gün’ün çarptığı TIR’ın sürücüsü Sedat Koç trafiğin bir anda durduğun ifade ederek ‘’Trafik durunca ben de durdum. Arkamdan gelen kamyonet duramayarak bana çarptı. Şahıs araçta tek başınaydı’’ şeklinde konuştu.

        Kaza sonrasında Gün’ün kullandığı araçtan TEM otoyoluna akan sıvı yüzünden karayollarına bağlı ekipler kumlama çalışması yaptı. Bu sırada kaza ve köprüdeki çalışmalar nedeniyle de trafik adeta durdu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa