Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tarihi Çubuklu Korusu'nda insan kemikleri bulundu

        Her gün yüzlerce kişinin gezi ve spor için kullandığı korudaki kemiklerin, yaklaşık 50 santimetre derinlikte toprağa gömüldüğü bildirildi. Kemikler, polis tarafından incelenmek üzere delil torbalarına konuldu.

        Hidiv Kasrı'na yaklaşık 200 metre uzaklıktaki ağaçların arasında toprak numunesi almak için kazı yapan belediye ekipleri, insan kemikleriyle karşılaştı. Çalışmalarına ara veren belediye görevlileri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

        Büyük bir gizlilik içinde Çubuklu Korusu'na gelen polis ekipleri, olay yerini emniyet şeridiyle çevirerek kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. Daha sonra olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri, kemiklerin bulunduğu ağaçlık alanda kazı yaptı. Kazma ve küreklerle yapılan kazı sırasında çıkan insan kemikleri delil torbalarına konuldu. Kemikler incelenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Bu arada Hidiv Kasrı ile Çubuklu Korusu'nu gezmek için gelen vatandaşlar, ormanlık alanda kazı yapan polisin çalışmalarını şaşkın gözlerle seyretti.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa