Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İşadamından vekile tehdit

        Bolu'da Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı demir döküm fabrikasının açılışında AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin ve işadamı Yılmaz Becikoğlu kavga etti. İşadamı Becikoğlu Fatih Metin'i, "Terbiyesiz adam. Ayağına vuracak bir şey" diyerek tehdit etti.

        Bolu'da faaliyet gösteren ve işadamı Muzaffer Zengin'e ait Karadeniz Demir Döküm fabrikasının açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Açılışa Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fatih Metin, Yüksel Coşkunyürek, Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda işadamı katıldı. Fabrikanın açılış töreninde kurdele kesimi yapıldıktan sonra Milletvekili Fatih Metin ve İşadamı Yılmaz Becikoğlu arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma başladı. Karşılıklı atışmalardan sonra sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bakanın önünde yaşanan kavga sonrası İşadamı Yılmaz Becikoğlu'nun öfkelenmesi üzerine araya girenler ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı.

        Milletvekili Fatih Metin'e tehditler savuran Yılmaz Becikoğlu, "İ..., terbiyesiz herif. Ulan başımı belaya koyacak bu adam benim. Başımı belaya koyacak lan bu i...

        Ne dediğini biliyor musun?" dedi. Açılışa katılanlar tarafından fabrika dışına çıkarılan Yılmaz Becikoğlu güçlükle sakinleştirildi.

        Fabrikanın açılışında konuşma yaparak Türkiye'nin ekonomik krizden kurtulduğunu söyleyen Bakan Nihat Ergün, "Bugün Bolu'da böylesine bir fabrikanın açılması ekonomik krizi en az hasarla atlattığımızı gösteriyor. Diğer ülkelere göre Türkiye krizi en az hasarla atlatan bir konumdadır. Her hafta bir şehirde fabrika açılışları gerçekleştiriyoruz. Bu da şunu gösteriyor. Türkiye ekonomik krizden kurtulmuştur" dedi.

        Konuşmaların ardından yapılan kurdele kesimiyle demir döküm fabrikasının açılışı yapıldı. Fabrikayı gezen Bakan Ergün, daha sonra forklift makinesiyle kamyona demir yükledi.

        AJANSLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa