Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da komiserin oğlu evinde ölü bulundu

        Muğla'da görevli bir komiserin oğlu olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Akif K., evinde bilekleri ve boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik komiseri Hikmet Yaşar K., eşi Selma Karaca ve diğer çocuğuyla birlikte yıllık izninde memleketi Kütahya'ya gitti. Büyük oğlu Mehmet Akif K. ise Menteşe'de bulunan TOKİ konutlarındaki evinde yalnız kaldı. Oğlunu telefonla arayan ve ulaşamayan aile, polisi aradı. Eve giden polis ekipleri, kapı açılmayınca bu sabah konuta çilingir yardımıyla girdi. Ekipler, evde Muğla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Mehmet Akif K.'nın cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Karaca'nın bilekleri ve boğazının kesik olduğu tespit edildi.

        Acı haberi alan aile Muğla'ya geldi. Karaca'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne götürüldü.

        Polis olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor. Bu arada Mehmet Akif K.'nın Facebook'taki sayfasını, arkadaşları ve sevenleri taziye mesajlarıyla doldurdu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa