Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da otobüs şoförünü döven saldırgan yakalandı

        Antalya'da özel halk otobüsü şoförü 31 yaşındaki Ali Yılmaz'ı otobüste demir çubuklarla dövüp hastanelik eden iki kişiden biri yakalandı. Şüphelilerin, sürücü Yılmaz'ı, ulaşım kartı olmadan otobüse bindirmediği için dövdüğü ortaya çıktı.

        Antalya'da 4 yıldır özel halk otobüsü şoförlüğü yapan 1 çocuk babası Ali Yılmaz, 4 Kasım günü saat 06.00 sıralarında Kundu otobüs depolama alanında otobüsünü temizlerken, iki kişinin saldırısına uğradı. Bir anda otobüse giren ve birinin elinde demir çubuk bulunan iki saldırgan, dakikalarca Ali Yılmaz'ı dövdükten sonra kaçtı. Kan içinde kalan Ali Yılmaz'ın başına 10 dikiş atıldı, sağ kolu da kırıldı.

        TÜM TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINA AFİŞ ASTI

        Yılmaz, saldırganların yakalanamaması üzerine 18 Kasım'da, otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerinden iki saldırgana ait fotoğrafları bir afişe bastırdı. 'Halk Otobüsünde Dehşet' ve 'Halk otobüsü şoförü Ali Yılmaz'a saldıran kişileri görenler insanlık adına 155'i arayıp ihbar etmeleri rica olunur' yazılı afişleri, Antalya'daki tüm toplu ulaşım araçlarına astı. Yaklaşık 400 toplu ulaşım aracı ve bazı noktalarda otobüs duraklarına da asılan afişlerle Yılmaz'a saldıran iki kişiyi görenler veya tanıyanların 155'i arayıp polise ihbar etmeleri istendi.

        BİR KİŞİ YAKALANDI

        Olayla ilgili soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri, hem de gelen ihbarlar üzerine şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler, bugün sabah saatlerinde adreslerini belirledikleri saldırganların adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında bir şüpheli gözaltına alınırken, diğer şüpheli ise adresinde bulunamadı.

        OTOBÜSE BİNEMEDİKLERİ İÇİN SALDIRMIŞLAR

        Ali Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü'nde saldırganı teşhis etti. Diğer saldırganın da kimliğinin belirlendiğini anlatan Ali Yılmaz, "Saldırganların isimlerini bilmiyorum. Yakalanan kişi, ulaşım kartları olmadığı için kendilerini otobüse bindirmediğimi, bu nedenle de saldırdıklarını söylemiş. Yakalanan kişi bana saldırdıktan sonra elini beline götüren ve en son otobüsten inen sarı saçlı kişi. İnşallah ikinci saldırgan da kısa sürede yakalanır" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa