Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Tunceli'de eylem hazırlığı yapan PKK'lılara operasyon başlatıldı

        Tunceli'deeylem hazırlığında olduğu belirlenen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Operasyona hava desteği veren Kobra helikopterler, teröristlerin bulunduğu bölgeleri ateş altına aldı.

        EYLEM HAZIRLIĞINDA OLDUĞU BELİRLENENPKK'LI GRUP İHA İLE TESPİT EDİLDİ

        Tunceli kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Çiçekli ile Demirkapı köyleri arasındaki ormanlık alanda İnsansız Hava Aracı (İHA) ile kalabalık bir PKK'lı grubun eylem hazırlığında olduğu tespit edildi.

        OPERASYON BAŞLATILDI

        Bölgeye hava destekli operasyon başlatıldı. PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında Zarguvat Ormanları bölgesinde zaman zaman sıcak temas sağlanırken, Kobra helikopterler PKK'lıların kaçış noktalarını ateş altına aldı. Çatışma bölgelerinden dumanların yükseldiği görüldü.Güvenlik birimleri çatışmada bazı PKK'lıların öldürüldüğünün değerlendirildiğini belirterek, kesin sonucun operasyonun ardından netleşeceğini söyledi.

        HOZAT KARAYOLU KAPATILDI

        Devam eden operasyon nedeniyle Tunceli Çiçekli ve Demirkapı köyleri bağlantılı Hozat karayolu, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla geçici olarak ulaşıma kapatıldı.

        AA-DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa