Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem FETÖ elebaşı Mısır televizyonuna konuştu

        15 Temmuz'daki hain girişiminin başarısız olmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, hain çağrılarına bu kez de darbe hükümeti tarafından yönetilen Mısır'ın Al Gad televizyonundadevam etti. FETÖ'nün elebaşısı röportaj verdiği kanalda "Batı, Türkiye'ye müdahale etsin" diye yalvardı.

        BATI'YA 'TÜRKİYE'YE MÜDAHALE EDİN' DİYE YALVARDI

        15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasını hazmedemeyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, bu kez de Batı'ya bel bağlayarak 'Türkiye'ye müdahale edin' çağrısı yaptı.

        DARBECİ MISIR'DA İNSAN HAKLARINDAN BAHSETTİ

        Darbeci Mısır'ın yayın organında Türkiye'de büyük çapta insan hakları ihlali yaşandığını iddia edenFETÖ elebaşı, ülkenin iç savaşa gittiğini ve Batı'nın acilen bu duruma müdahale etmesigerektiğini söyleyerek, "Biz askeri dilde söyleriz, Türkiye'ye sağdan hizaya gel diyebilirler" dedi.

        RİYAKARLIĞA DEVAM ETTİ

        Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, yüzlerce kanıta ve darbecilerin itirafına rağmen 15 Temmuz darbesi ile olan ilgisini de yine inkar etme ikiyüzlülüğünü devam ettirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa