Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ahmet Davutoğlu'nu camide ölümle tehdit eden zanlı gözaltında

        Veli SARIBOĞA / İSTANBUL

        Eski Başbakan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nu katıldığı bir cenaze namazı sırasında yanına yaklaşıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Erhan Yiğit (32) tutuklanması istemiyle sevk edildiği İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce, her hafta karakola imza vermesi şartı ve yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

        Başka bir dosyası nedeniyle akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti istenen Yiğit, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilecek.

        Fatih'te bulunan Şehit Tevfik Fikret Erciyas Polis Merkezi'ne bağlı polis memurları tarafından akşam saatlerinde adliyeye getirilen Erhan Yiğit, nöbetçi savcılıkça sorgulandı. Sorgusunda, Davutoğlu'nu tehdit etmediğini, başka bir şey söylediğini iddia eden Erhan Yiğit adli kontol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

        Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce ifadesi alınan Yiğit, her hafta ikametine en yakın polis merkezine imza vermesi şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Ancak hakkında başka suçlardan dosyası olduğu tespit edilen Yiğit'in akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edileceği belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa