Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Van'da zırhlı polis aracına saldırı

        Merkez İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi'nde PKK'lılar tarafından daha önce menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı zırhlı polis araçlarının geçişi sırasında infilak ettirildi.

        Patlamada can kaybı yaşanmazken, zırhlı araçlarda hafif hasar meydana geldi. Olay sonrası polis ekipleri, saldırı ile ilgili olarak yapılan operasyonda 5 şahsı gözaltına aldı.

        Ayrıca Hacıbekir Mahallesi'nde yapılan operasyonun devamında ise A4 patlayıcı ile güçlendirilmiş 3 adet anti tank mayını, 2 adet Kalaşnikof silah, 1 adet RPG anti tank mühimmatı, 2 adet akü ve 35 metre kablo elektrik geçirildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

        DİYARBAKIR'DA 3 POLİS MEMURU YARALI

        Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde, polis ekiplerine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 3 polis memuru yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Yenişehir ilçesi Üçkuyular mevkisinde gece devriye görevi yürüten polis ekiplerine PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve el bombalarıyla saldırı düzenlendi.

        Saldırıda yaralanan 3 polis memuru, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Ekiplerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir terörist de yaralı ele geçirildi.

        Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyon sürüyor. (AA)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa