Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kilis'te kaybolan çocuğun cesedi kuyuda bulundu

        Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün akşam saatlerinde Kilis'in Yaşan Aktürk Mahallesi, Ekrem Çetin Siteleri civarında yaşandı. Aniden gözden kaybolan Ergün Budak (10) isimli çocuk, yapılan arama çalışmaları sonucunda eski Kilis Yatılı Bölge okulunun bahçesindeki kuyuda bulundu.

        Yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybettiği tespit edilen Ergün Budak'ın cansız bedeni AFAD ve Belediye ekiplerinin çalışması sonucunda kuyudan çıkartıldı.

        Öte yandan çok sayıda vatandaşın bölgeye akın ederek, olayla ilgili olduğu düşünülen Suriyeli bir şahsı linç edilmek istendi. Polisin araya girmesi sonucu Suriyeli hastaneye kaldırıldı. Olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri ile TOMA sevk edildi.

        İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirdi. Belediye Başkanı Kara, vatandaşları evlerine gitmelerini, güvenlik güçlerinin olayın aydınlatılması için çalıştığını ifade etti.

        Daha sonra çocuğun cansız bedeni otopsi işlemleri için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ergün Budak'ın cesedi buradan da kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Gaziantep Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Budak'ın ilk okul 3. Sınıfa geçtiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa