Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da Mesut Turgut'un cesedi bulundu

        Olay, geçen çarşamba günü saat 19.00'da, Aydın'ın Buharkent İlçe Meydanı'nda meydana geldi.

        Çiftçilik yapan evli 2 çocuk babası Mesut Turgut evini terk ederek, eşinden boşanmış 2 çocuk annesi tekstil işçisi C.B.'yle yaşamaya başladı.

        Çiftin arası bir süre sonra bozuldu. Mesut Turgut, bilinmeyen nedenle tartıştığı C.B.'yi, iş dönüşü ilçe meydanında beklemeye başladı. Servis otobüsüyle gelen ve meydanda inen C.B., markete gitti.

        İddiaya göre peşinden giden Turgut, C.B.'yi yanında taşıdığı bıçakla göğsünden ve sırtından bıçakladı. Olayın ardından da minibüsüne binerek kaçtı.

        Ağır yaralanan C.B., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. C.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

        KÖPRÜNÜN ORTASINA KADAR KAN İZLERİ

        Olayın ardından kaçan Mesut Turgut'un peşine düşen polis, şüphelinin kullandığı minibüsü Büyük Menderes Nehri Kabaağaç Köprüsü girişinde terk edilmiş halde bulundu.

        Minibüsten itibaren köprünün ortasına kadar kan izlerine rastladı. Kan izlerinin köprünün demir korkuluklarında yoğunlaştığını gören ekipler, Mesut Turgut'un bileklerini kestikten sonra köprüden atladığını düşünerek arama çalışması başlattı.

        BİR ÇİFTÇİ GÖRDÜ

        Mesut Turgut'un cesedi 4 gün sonra olay yerine 25 kilometre mesafedeki Kuyucak'a bağlı Azizabat Mahallesi yakınlarında bulundu.

        Çiftçilik yapan bir vatandaş tarlasını sularken nehirde bir erkek cesedi görüp jandarmaya haber verdi.

        Olay yerine gelen jandarmanın yaptığı kontrolde, ölen kişinin Mesut Turgut olduğu tespit etti. Turgut'un cesedi inceleme sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa