Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şile'de TIR'a çarpan hafriyat kamyonu sürücüsü feci şekilde can verdi

        Sürücü kabininde sıkışan sürücünün cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken kaza nedeniyle Şile Otoyolu'nda da trafik iki saat boyuncu durma noktasına geldi.

        Kaza Şile Otoyolu Çekmeköy mevkiinde meydana geldi. Ümraniye istikametine ilerleyen 34 SLS 33 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, kantara sırasına girmek için emniyet şeridinde ağır şekilde ilerleyen Şerif Ahmet Uçar yönetimindeki 43 AU 428 plakalı kamyona henüz bilinmeyen bir nedenle arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kupası adeta hurdaya döndü. Henüz ismi belirlenemeyen sürücü kamyonun kupasında sıkışarak can verdi. Sürücünün cansız bedeni olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi. TIR sürücüsü Şerif Ahmet Uçar ise ifade vermek için karakola götürüldü.

        Kaza nedeniyle Şile yolu Ümraniye istikameti trafiğe kapatıldı. Şile istikametinde ise trafik durma noktasına geldi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa