Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa'da Polis memuru, meslektaş sevgilisini öldürdü

        Ahmet ÜNSAL/MANİSA

        İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru Beytullah Türkyılmaz, Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli nişanlısı Gülay Memiş'i vurarak öldürdü. Türkyılmaz cinayetin ardından kayıplara karıştı.

        Manisa Yunus Emre İlçesi Güzelyurt Mahallesi 5700 sokak üzerindeki Trafik polis memuru 38 yaşındaki Gülay Memiş'in evine yaşandı.

        İzmir'de görevli polis memuru Beytullah Türkyılmaz (38), önceki akşam nişanlısı trafik polisi Gülay Memiş'le (38) görüşmek için genç kadının Manisa Yunus Emre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine geldi. Nişanlılar ertelenen düğünleri ve başka konular üzerinde konuşurken aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre bu sırada sinirlerine hakim olamayan Beytullah Türkyılmaz, belindeki silahı çıkartarak Gülay Memiş'e ateş etti. Türkyılmaz ile ikinci evliliğine hazırlanan Memiş, olay yerinde hayatını yitirdi. Polis memuru Türkyılmaz, olay yerinden hızla ayrılarak kayıplara karıştı.

        Tüm aramamalarına rağmen Memiş'e ulaşamayan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri genç kadını evinde ölü buldu. Daha öncesi başından bir evlilik geçen ve 18 yaşında bir oğlu olan Gülay Memiş'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa