Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İznik'teki cinayetten yakalandı, suç makinesi çıktı

        Bursa'nın İznik ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü iddiası ile gözaltına aldığı Ahmet Ç., suçunu itiraf ederken 1 ay önce ölü bulunan Necmettin Pehlivan'ının da katili olduğunu söyledi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri 25 yıl önceki bir cinayetin de Ahmet Ç.'nin işlediği üzerinde duruyor.

        Olay İznik'te babasına ait konfeksiyon mağazasında çalışan Hakan İsen'in dün sabah "işe gidiyorum" diye evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamamasıyla ortaya çıktı. Hayatından endişe eden ailesi bulunması için polise başvuruda bulundu. Belediye İş Hanının ikinci katında bulunan boş bir kıraathaneyi de araştıran ekipler, boğularak öldürüldüğü sanılan Hakan İsen'in yarı çıplak cesedi ile karşılaştı. İşhanı'nın güvenlik kameralarını inceleyen polis, akli dengesi yerinde olmayan Ahmet Ç.'yi, İznik Sahili'nde yakaladı.

        POLİS YELEĞİ GİYDİRİLDİ TATBİKAT YAPTIRILDI

        Emniyet Müdürlüğü'nde suçunu itiraf ettiği öne sürülen Ahmet Ç.'nin, yapılan tahkikat esnasında geçtiğimiz Temmuz ayında Ayasofya Camii'ndeki tuvalette, ölü bulunan Necmettin Pehlivan'ı (60) da kendisinin öldürdüğünü söyledi. Polis, katil zanlısı Ahmet Ç.'yi geniş güvenlik önlemleri altında önce Hakan İsen'i öldürdüğü, sonrada Necmettin Pehlivan'ın cesedinin bulunduğu Ayasofya Camii'nde yer gösterme yaptı. Zanlıya polis yeleği giydirilirken, vatandaşlardan bazıları ise şahsa tepki gösterip beddua etti.

        Öte yandan cesedi bulunan Hakan İsen ise ikindi namazından sonra toprağa verildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa