Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Arkadaşını eşinin şiddetinden korumak isterken öldü

        Soner ÖZCAN / GAZETE HABERTÜRK

        Antalya’da ayrı yaşadığı eşi Gülşen B.’nin evini basan Hasan B., araya giren eşinin arkadaşı Songül Ateş’i bıçaklayıp öldürdü, komşusu Hüsnü Ozan B.’yi ağır yaraladı.

        Olay, önceki gece Konyaaltı İlçesi Gürsu Mahallesi 345 M. Aksoy Apartmanı’nda meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrılan ve evden uzaklaştırma kararı bulunan Hasan B. (69), elinde bıçakla eşi Gülşen B. (36) ile kızı B.B.’nin (14) yaşadığı eve gitti. Kapıyı kilitleyen Gülşen B., kuaför arkadaşı 43 yaşındaki Songül Ateş’i telefonla arayarak yardım istedi.

        Arkadaşının evine giden Ateş, kapıda Hasan B. ile karşılaştı. Hasan B., elindeki bıçakla kendisini evden uzaklaşması için ikna etmeye çalışan Ateş’i kolundan ve karnından yaraladı. Zanlı daha sonra sesleri duyup kendisine engel olmaya çalışan apartman sakini Hüsnü Ozan B.’yi de (72) karnından bıçakladı.

        Olayın ardından paniğe kapılan zanlı, eve giremeden kaçtı. Komşuların haber vermesiyle olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıları Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Songül Ateş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Hüsnü Ozan B.’nin tedavisinin ise yoğun bakım ünitesinde sürdüğü bildirildi. Yaşamını yitiren Ateş’in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alınarak defnedilmek üzere memleketi Malatya’ya götürüldü.

        Zanlının Gülşen B. ile olan evliliğinin ikinci evliliği olduğu, ilk eşinin de şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrıldığı öğrenildi. Kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Gülşen B. ile kızını koruma altına aldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa