Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziosmanpaşa'da doğalgaz patlaması: 7 yaralı

        NİHAT ULUDAĞ/ YUSUF DOĞAN / İSTANBUL

        Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi Küçükköy Caddesi'nde 5 katlı apartmanın girişindeki laminant parke deposunda saat 17.00 sıralarında patlama meydana geldi. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Çevrede büyük paniğe neden olan patlamada deponun duvarı yıkıldı. Apartmanın önünde bulunan iki araç ağır hasar gördü. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada biri ağır 12 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Beyoğlu itfaiye ekipleri, depodaki yangına müdahale etti.

        Depoda bulunan kimyasal kauçuk maddesinin zaman içinde gaz salınımı yaptığı ve gazın sıkışmasıyla patlama meydana geldiği bildirildi.

        BENZER PATLAMA ZEYTİNBURNU'NDA OLMUŞTU

        Zeytinburnu'nda bir apartmanın zemin katındaki işyerinde 15 Temmuz 2014 tarihinde de benzer bir patlama meydana gelmişti. Plastik ambalaj imalathanesindeki patlamanın, polietilen sünger maddesinin dinlendirilmeden depoya konulduğu, salınan gazın sıkışmasından kaynaklandığı anlaşılmıştı. 3 kişinin öldüğü olayla ilgili olarak 4 kişiye dava açılmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa