Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ehliyetsiz sürücü kazayı sosyal paylaşım sitesinde duyurdu

        Kaza, kentin Muratpaşa İlçesi'nde Yenigün Mahallesi 1066 Sokak'ta meydana geldi. Babasının 07 T 4027 plakalı taksisini izinsiz aldığı ileri sürülen İzzet S., iddiaya göre aşırı hız yapınca direksiyon kontrolünü yitirdi. Yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ali Yüksel'e çarpan İzzet S., ardından inşaat önünde yük indiren 07 FDT 69 plakalı kamyonete çarptı.

        Ali Yüksel kaza yerinde yaşamını yitirdi, kamyonetten malzeme indiren Şaban Çelebi ise yaralandı. Yakında oturan Ali Yüksel'in kazada öldüğünü duyan yakınları kaza yerine gelirken, eli olan kızı Hüsniye Arız, sağlık ekiplerinin isteği üzerine, babasının cesedi üzerindeki örtüyü açıp, cebinden nüfus cüzdanını çıkarıp verdi.

        'ANA BANA KELEPÇE VURDULAR'

        Kazadan yara almadan kurtulan ehliyetsiz sürücü İzzet S., kaza yaptığını sosyal paylaşım sitesinde duyurdu.

        Polis tutanağına göre dün saat 09.53'te meydana gelen kazadan 8 dakika sonra İzzet S.'nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaşım yaptı. Saat 10.01'deki paylaşımında 'Allah'ım bu nasıl bir şeydir, kaza yaptım, durum çok kötü' diye yazan İzzet S., saat 10.18'de ise 'Ana bana kelepçe vurdular, üzülme sakın' diye ikinci bir paylaşımda bulundu.

        Gözaltına alınan İzzet S., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa