Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Sağanak yağış geliyor

        Meteoroloji 7 ile sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteorolojik verilere göre;İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın'da hava sıcaklığı düşecek ve sağanak yağış etkili olacak.

        Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Trabzon'un doğusu ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

        Yağışların İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

        Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esecek.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa