Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 16 yaşındaki Beyza Özer yaşamını yitirdi

        Olay, 16 Ağustos'ta merkez Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık köyünde, muhtarın oğlunun düğününde meydana geldi. Demirtaş Mahallesi'ndeki kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu.

        Eğlencenin ortasında kanlar içinde kalan babaannenin ağzından kurşun çıkması herkesi şoke etti. Yaralanan babaanne ile torunu hemen hastaneye kaldırıldı. Boynundan giren kurşunun ağzından çıktığı Hasene Sevinç'i protez dişi ölümden kurtardı. Çenesinde çatlak oluştuğu belirlenen Sevinç, Devlet Hastanesi'nde 4 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.Bu arada vurulduğu sonradan ortaya çıkan Beyza Özer ise Şevket Yılmaz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. 1 haftadır yoğun bakımda olan Özer'den yakınları bu sabah acı haberi aldı. Acı haberle birlikte hastaneye gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı.

        Hayatını kaybeden genç kızın babası Ahmet Özer, "Bu olaya aklım ve mantığım ermiyor. Kızım vuruluyor, vuran kişi elini kolunu sallayarak geçiyor. Bir kişinin keyfi yüzünden insan hayatı bu kadar ucuz mu? Çok zor. Kimsenin canı yanmasın. Silah kime can katmış ki. Her zaman zarar getirir. Bir kişinin keyfi yüzünden canım ciğerim gittim. Bu sabah aradılar. Buraya geldim ve acı sonla karşılaştık. Herkesten şikayetçiyim. Kimse bir şey yapmadı. Bizimle ilgilenen olmadı. Bir insan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Silah olayı kalksın, canlar yanmasın. Hep mazlumların canları yanıyor. Sözün bittiği yer" şeklinde konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa