Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ‘Madem kızımı kaçırdım neden durdurulmadım?’

        Ceylan SEVER / HABERTÜRK

        Kızları M.İ.’nin babası tarafından yasadışı yollarla Fransa’ya kaçırıldığını ileri süren Sema O. ile eski kocası Benjamin S. arasındaki karşılıklı suçlama sürüyor.

        Habertürk’e açıklamada bulunan anne Sema O., Benjamin S.’nin açıklamalarına yanıt verdi. Sema O., kızının mahkeme tarafından verilmiş ve Yargıtay’da onanmış Türkiye’den çıkış yasağı olduğunu belirterek “Kızımın pasaportu yok iken nasıl yurtdışına çıkardı? Ben kızımı kaçırmadım, pasaport kayıtlarında kızımla Fransa’dan çıkışım ve Türkiye’ye girişim mevcut” diyerek neden Fransa çıkışında durdurulmadığını sordu.

        Sema O., 6 yaşındaki bir çocuğun rızasıyla babasına gittiği iddiasının da sorgulanması gerektiğine işaret etti. Küçük kızın Fransa’da travma yaşadığına dair psikiyatr raporu olduğunu söyleyen O., “Kızımın muayene esnasında anlattıkları için doktor, ‘Çocuk 4 yaşında cinsel anlamda bilmemesi gereken şeyleri biliyor’ açıklamasını yaptı” diye konuştu.

        Küçük kızın Türkiye’ye geldiğinden beri terapi gördüğünü ifade eden anne, “2 yıldır oyun terapisi görüyordu. Psikolog düzelmeye başladığını söylemişti. Kızımın mutluluğunu mahvetti. Kızımın sesini duymayalı tam 22 gün oldu. Ona bir şey olmasından korkuyorum” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa