Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ‘Çöplük’ten kadın cinayeti çıktı

        Eray EROLLU - Mustafa ŞEKEROĞLU / HABERTÜRK

        İstanbul Şile Karakiraz Mahallesi İstaç Çöp Döküm Sahası’nda çalışan belediye görevlilerinin 13 Ağustos’ta bulduğu 2 kol ve deri parçalarıyla ilgili incelemeler tamamlandı. Parmak izi incelemesi sonucunda, ceset parçalarının 1980 doğumlu Güneş K.’ya ait olduğu belirlendi. Güneş K.’nın yeğeni ve 15 yaşındaki kızı Y.’nin 14 Ağustos 2015’te Ümraniye Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulundukları, genç kızın annesinden 11 Ağustos 2015 tarihinden itibaren haber alınamadığını ve bulunmasını istediği ifade edildi.

        OTOBÜS DURAĞINDA KAYBOLDU

        İddialara göre olay şöyle gelişti... 15 yaşındaki Y. ile annesi 35 yaşındaki Güneş K., 11 Ağustos tarihinde Ümraniye’de bulunan evlerinden çıktı. Durakta otobüs beklerken Y. köpeğine mama almak için Güneş K.’nın yanından ayrıldı. Kısa bir süre sonra durağa giden genç kız, annesini bulamadı. Etrafa bakan Y., annesine cep telefonundan da ulaşamadı. Genç kız, evlerine geri dönüp durumu akrabalarıyla paylaştı. Güneş K.’dan uzun süre haber alamayan kızı ile yeğeni, Ümraniye Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusu yaptı. Başvurunun ardından genç kadının hayatından endişe eden ailesi, polis merkezine giderek şüphelendikleri 3 kişinin ismini bildirdi.

        PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

        Güneş K.’nın kaybolmasından 2 gün sonra çöplükte bulunan kollar ve deri parçalarının genç kadına ait olduğu, parmak izi incelemesi sonucu belirlendi. Güneş K.’nın kızı Y.’nin annesinin kaybolması sonrası başka bir şehirde yaşayan dayısının yanına gittiği ifade edildi. Öte yandan bir jandarma yetkilisi, kadının daha önce resmi işlemler sırasında parmak izi örneği vermesinden dolayı kimliğinin hızlı ve doğru biçimde belirlendiğini açıkladı. Aynı yetkili, “Suça karışmış kişilerin parmak izi vermek istememesi normal. Ama suçla işi olmayan kişilerin parmak izi vermesi gerekli. Özellikle yaşlı kişilerin parmak izi kaydı yok. Kayıp olayları açısından önemli” dedi. Ekipler, şüpheli 3 kişiyi yakalamak için çalışmalarına başladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa