Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Lice'deki terör saldırıları MOBESE'de

        Diyarbakır'ın Lice İlçesinde terör örgütü PKK mensuplarını, MOBESE kameraları görüntüledi. Örgüt mensuplarının gruplar halinde ellerindeki uzun namlulu silahlar ve tabancalarla yol ortasında beklediği görülüyor. Önceki gün Iğdır'da da PKK'lılar tarafından LNG yüklü bir tankerle karakola düzenlenmesi planlanan intihar eyleminde kullanılan tankerin patlama anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi

        Yüzü maskeli teröristler, silah zoruyla durdurdukları iş makinesine biniyor ve operatörü aracı kullanmaya zorluyor.

        MOBESE KAMERALARINA SALDIRI

        Teröristler, güvenlik güçlerinin görüntü almasını engellemek için iş makinesi ile MOBESE kameralarının direklerini yıkmaya çalışıyor. Saldırı anında, MOBESE kamerası sallanıyor.

        Başka bir sokaktaki MOBESE kamerasına ise yüzleri maskeli, ellerinde uzun namlulu silahlar ve tabancalar bulunan örgüt mensuplarının gasbettikleri kepçeyle yollardaki parke taşlarını sökmesi, ilçede iletişimi sağlayan fiber optik kablolara zarar vermeleri yansıdı.

        Teröristler, bölgeye güvenlik güçlerinin girmesini engellemek için yollara demir yığını ve lastik koyarak, silahlarla yol kesiyor.

        Görüntülerde, tabancalar ve uzun namlulu silahlarla MOBESE kameralarına ateş eden teröristlerin güvenlik güçlerinin bölgeye gelmesiyle olay yerinden kaçması yer alıyor.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa