Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da internet kafeye silahlı baskın!

        İşyeri sahibini bacağından vuran silahlı saldırgan güvenlik kamerasına yakalandı.Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede geçtiğimiz günlerde yaşandı. İddiaya göre, kafeye gelen M.A. içeride esrar maddesi içmek istedi.

        İşyeri sahibi Muhammet A. buna izin vermedi. Müşterilerinin rahatsız olduğunu belirten işyeri sahibi Muhammet A., şahsı uyararak dışarı çıkmasını istedi. Yaşanan tartışmanın ardından işyerinden ayrılan şahıs, bir süre sonra beraberindeki 3 kişi ile yeniden internet kafeye geldi. Bu kez elinde silahla gelen M.A. önce işyeri sahibi ile tartıştı, ardından da belindeki tabancayı çekerek tehditler savurmaya başladı.

        İŞYERİ SAHİBİNİ BACAKLARINDAN VURDU

        Tartışmanın büyümesi üzerine M.A., işyeri sahibi Muhammet A.'yı bacağından vurdu. Bir süre sonra elindeki tabancanın dipçiyi ile işyeri sahibinin başına vurdu. Ardından çevredekilerle de tartışan silahlı saldırgan beraberindekilerle birlikte olay yerinden ayrıldı. Olayın ardından bacağından yaralanan Muhammet A. ambulansla önce Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne ardından da, başka bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        SİLAHLI SALDIRGAN ARANIYOR

        Öte yandan, ihbar üzerine olay yerine gelerek inceleme yapan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. İşyerinin kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olaya karışan 1 kişiyi gözaltına aldı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve 5 ayrı sabıka kaydı bulunan saldırganın yakalanması için başlatılan çalışmaların ise sürdüğü ifade edildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa