Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde serinlemek için hem dereye giren hem de boğulma tehlikesi geçiren akrabasını kurtarmak için dereye atlayan genç boğularak can verdi.

        Olay, Taşlıca köyünün Çatalkaya Mahallesi Deregözü Deresi'ndeki köprünün altında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, iki arkadaş serinlemek için Deregözü Deresi'nde bulunan köprünün altındaki su birikintisine girmek istedi. İlk olarak Tirebolu’dan akrabalarının yanına geldiği ve yüzme bilmediği iddia edilen Ramazan Durmuşkaya (16) suya girdi. Durmuşkaya’nın çırpındığını gören köy sakinlerinden Abdul Kadir Keleş (24) hemen müdahale etmek istedi ancak ikisi de boğuldu. Olayın haber verilmesinin ardından iki genç su birikintisinden çıkarıldıktan sonra 112 acil servis ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Her iki gencin cansız bedeni de Kürtün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Tatil için köye geldikleri öğrenilen iki gencin yapılacak otopsilerinin ardından defnedileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa