Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane'nin Köse ilçesinde yaşayan Yusuf Kesler, 24 Haziran seçimlerinden bir gün sonra doğan oğlunun adını “Recep Tayyip Erdoğan” koydu.

        Köse Yavuz Selim Mahallesinde yaşayan Kesler, 24 Haziran seçimlerinin ardından dünyaya gelen 3. çocuğuna Recep Tayyip Erdoğan ismini verdi.

        Gümüşhane Devlet Hastanesinde dünyaya gelen çocuklarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini koymaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen baba Yusuf Kesler, 1 kız, 1 erkek çocuğunun bulunduğunu ifade ederek, 24 Haziran seçimlerinin yapıldığı gece dünyaya gelen oğluna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdikleri için onun ismini koyduklarını belirtti.

        Ülke için önemli bir günde dünyaya gelen çocuklarına çok sevdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini verdiklerini dile getiren Kesler, “Umarım oğlum da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi iyi bir eğitim alarak devletin önemli kademelerinde görev alır. Kaderi de Cumhurbaşkanımız Erdoğan kadar güzel olur” diye konuştu.

        Oğlunun hiçbir sağlık sorunun bulunmadığını belirten baba Yusuf Kesler tek isteğinin iki Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya gelmeleri olduğunu da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa