Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülşen sahnede sunucuyu belediye başkanına şikayet etti! Gülşen kimdir? - Magazin haberleri

        İHA'nın haberine göre, Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 60 bin kişilik konser ve miting alanını dolduran vatandaşlar, Gülşen’i dinlemek için izdiham oluşturdu. Konserde albümlerinden sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, kalabalığı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

        Sempatik tavırları ve sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gülşen, alanı dolduran binlerce hayranına yaklaşık 2 saat boyunca unutulmaz anlar yaşattı.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sevilen sanatçıya çiçek takdim etti.

        Öte yandan, 2. sayfa Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde, Gülşen'in sahnede kendisine ‘çorabını çeker misin’ diyen organizasyon sunucusunu belediye başkanına şikayet ettiği görüldü.

        REKLAM

        "Sizin altınızda hizmet veren, hiç kimseye yakışmayacak sözlerle ‘çorabını çeker misin’ diyemez bana sizin sunucunuz" diyen Gülşen, sahnede sözlerine şöyle devam etti:

        "Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez. Bir ülkeyi sanatı ve sanatçıları var eder. O yüzden saçma sapan insanlara lütfen prim vermeyelim. Başkanımıza kocaman alkışlar. Çok teşekkür ederim başkanım"

        İşte o anlar:

        Gülşen sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı:

        "Sevgili basın mensubu arkadaşlarım ve çok değerli dinleyicilerim. Dün Ordu konserimizde 65.000 izleyeci ile unutulmayacak bir gece yaşadık. Konser devam ederken Sayın Belediye Başkanımız ödül için sahneye gelmeden önce sahneye çıkan, tanımadığım bir sunucunun kulağıma eğilip, son derece saygısız ve laubali bir şekilde 'Başkan gelmeden önce çorabını toparla' demesi bir sanatçı olarak kabul edemeyeceğim bir hareketti. Bu uyarıya olan tepkimi Sayın Belediye Başkanımız da sahnedeyken kendisine ilettim.

        Tepkim bu olay üzerinden kadına yapılan fiziksel psikolojik ve sözel tacizlerin tümünedir.

        Ayrıca artık bir takım kişilerin kadın erkek farketmeden başkalarının giyim kuşam ve yaşam tarzına saygısızca müdahele etme hakkını kendilerinde görmelerinin de bir son bulması gerektiğine inanıyorum.

        Seyircisine her zaman sonsuz saygı duyan bir sanatçı ve daha da önemlisi bir kadın olarak müthiş bir enerji içinde verdiğim Ordu konserimde ne yaşadığımı görmeyen seyircilerime açıklama yapmayı borç bilirim. Yaşattığınız unutulmaz gece için hepinize teşekkür ederim."

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa