Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hasan'ın başı belada! Gülperi fragmanı yayınlandı mı?

        Gülperi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabı, geçtiğimiz akşam ekrana gelen Gülperi 8. bölümün ardından en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz bölümde Seyit'e karşı borcu artan Hasan iyice büyük bir belanın içerisine sürüklenmektedir. Peki; Hasan bulaştığı beladan kurtulabilecek mi? Gözler Gülperi 9. bölümde yaşanacaklarda. İşte, Gülperi 8. bölüm ve "Gülperi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusun cevabı...

        GÜLPERİ 8. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Gülperi'nin 8. Bölümünde; haksızlığa uğrayıp çocuklarıyla birlikte evden kovulan Gülperi’yi artık daha da zorlu bir hayat beklemektedir. Kadir’le arasına koymak zorunda kaldığı mesafe hem bu mücadeleyi daha da zorlaştırır hem de Kadir’in kendi duygularını sorgulamasına ve hazır olmadığı cevaplar almasına sebep olur. Hasan ailesi için riske ettiği geleceğini Seyit’e borçlanmak zorunda kalır.

        REKLAM
        GÜLPERİ 8. BÖLÜM İZLE

        Kendisinden istenen bir görevi başarmak zorundadır ancak Hasan buna hiç istekli değildir. Bedriye ise yapmadığı bir hırsızlık yüzünden suçlanmanın acısıyla baş etmeye çalışır. Hasan tahmin ettiğinden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlar. Gülperi ise Şeyma’nın kendisiyle ilgili planlarından habersizdir ve öğrendiği gerçekle dünyası hiç beklemediği bir biçimde yeniden alt üst olma noktasına gelir.

        GÜLPERİ 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Gülperi ve çocuklarının sokakta kaldığı Hasan'ın ise büyük bir bela içerisine sürüklendiği Gülperi 8. bölüm sonrası gözler Gülperi 9. bölüme çevrildi. 9. bölümle ilgili fikir sahibi olmak isteyen Gülperi izleyicileri, "Gülperi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. Ancak hemen belirtelim ki Gülperi 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa