Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Gülperi evden atılıyor! İşte Gülperi son fragmanı

        Gülperi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Gülperi 7. bölümün ardından gözler Gülperi 8. bölümde yaşanacaklara çevrildmişti. Yayınlanan fragmanda ise;Şeyma'nın oyunları sonucu Gülperi evden çıkmak zorunda kalacağı görüldü.Öte yandan Kadir'in Gülperi konusundaki kafa karışıklığı ise devam ediyor. Hepsi ve deha fazlası Gülperi 8. bölüm fragmanında. İşte, Gülperi 8. bölüm fragmanı...

        "YEMİNLER KANLA YAZILIR BURADA"

        Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen sekizinci bölüm tanıtımı yayınlandı. “Şeyma sizi bırakmayacak, siz de Gülperi’yi bırakamayacaksınız. Siz benim müvekkillerimden biri olsaydınız, gidin ve kalbinizin sesini dinleyin derdim!” sözlerinin Kadir’i düşündürdüğü tanıtımda kovulan Gülperi, gözyaşları içinde evini boşaltıyor. Gülperi’yi Kadir’den uzak tutmak için elinden geleni yapan Şeyma bir kez daha Gülperi’nin karşısına çıkarak onu uyarırken Hasan’ın, Kadir’e tepkisi sert oluyor. “Yeminler kanla yazılır burada, şimdi Seyit senin de kanını isteyecek!” sözleri gerilimi yükseltirken, Seyit’in yumruk attığı kişinin kim olduğu merak ediliyor.

        GÜLPERİ 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

        GÜLPERİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

        Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 7. Bölümünde aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu Hasan’ı çok korkuttu. Gözyaşları içinde annesini apar topar hastaneye kaldıran Hasan, annesine ve Bedriye’ye yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşini bırakmamakta kararlıydı. Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, Yakup’a meydan okurken; Gülperi ile ailesine destek olmaya çalıştı.

        Yaşam savaşını kazanan Gülperi, Bedriye’nin polise gerçekleri söylemesini sağladı. Annesinin ilaçlarını almak için kolyesini bozduran Bedriye, Şeyma’nın kötü oyunundan habersizdi. Ali’ye silah doğrultan Hasan’ı son anda engelleyen Kadir, Ali’yi polise teslim etti. Gülperi’nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan’ın velayetini almak için Gülperi’yi sıkıştırmaya devam etti. Şeyma planıyla Bedriye’nin hırsızlık yaptığını düşünen apartman sakinleri, Gülperi’nin tüm eşyalarını kapının önüne koyarak onu kovdu. Gözyaşları içinde kendini kapı önünde bulan Gülperi, bir çıkış yolu bulabilecek miydi?

        REKLAM

        GÜLPERİ NE ZAMAN?

        Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi'nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa