Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! "O sebep sensin!"

        Gülperi 16 . yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Gülperi’nin büyük şok yaşadığı tanıtımda Kadir’in, “Onca kederin içinde kader gülmen için sebepler koyar araya. O sebep sensin, yoksa bir fotoğraf nasıl bu kadar aşk kokar!” sözleri izleyenleri duygulandırıyor. Nikahlarına giden Eyüp ve Gülperi’yi bir arada gören Kadir’in çaresizce onları izlediği anlar dikkat çekiyor. İşte, Gülperi 16. yeni bölüm fragmanı...

        GÜLPERİ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 16. bölümündeEyüp’ün gelişiyle şok olan Gülperi, ona geçmişin hesabını vermek zorunda kalır ve kapatmak için uğraştığı Bedriye’nin derin yarası yeniden açılır. Ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Eyüp ise çıldırır ve hemen harekete geçer.

        REKLAM

        Hasan ve Bedriye babalarının gelişiyle mutlu olsalar da, Can evde bir şeylerin ters gittiğini anlar. Fatma, Yakup’un yaptığı kötülükleri öğrenince beklenmedik bir karar verir. Gülperi ve Kadir’in aynı yerde oturduğunu öğrenen Şeyma ise çılgına döner. Eyüp geldiği için darmadağın olan Kadir ise pes etmez ve onun kayıp yıllarını araştırmaya devam eder. Öğrendiği gerçeklerle Gülperi ve çocukların da hayatının tehlikede olduğunu anlar. Gülperi ise çocuklarının mutluluğu ve Kadir’e duyduğu aşk arasında zor bir seçimin eşiğine gelir.

        YönetmenliğiniYağız Alp Akaydın’ın,senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi'ninyeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        GÜLPERİ 15. BÖLÜM ÖZETİ

        Gülperi 15. Bölümünde;Gülperi Seyit’in teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, konuşulanları duyan Hasan Seyit’e olan tepkisi çok büyük olur. Eyüp’ün geri dönüşü ise Taşkın ailesindeki bütün dengeleri değiştirir. Şeyma’yla boşanan Kadir, Artemis ve kendisine yeni bir hayat kurmak için çabalar. Kadir bir yandan Artemis’in bu süreçten etkilenmemesi için elinden geleni yaparken, bir yandan bir yandan da Gülperi’ye beklenmedik bir sürpriz yapar. Hasan, Bedriye’nin okulda başına gelenleri öğrenip kardeşinin sorununu çözmeye çalışırken, Bedriye babasının karşısına çıkmasıyla birlikte bambaşka bir ruh haline bürünür. Gülperi geçmişin bilinmezleriyle hiç beklemediği bir anda yüzlemek zorunda kalacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa