Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Güliz Ayla ile 70'lerin disko günlerine geri dönüş!
        • 1

          Güliz Ayla, sözünü kendi yazdığı ve bestesini Cemre Kabaş ile yaptığı, "Al Yorgun Kalbimi" adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri Güliz Ayla'ya, müziği Güliz Ayla ve Cemre Kabaş'a ait şarkıya, Ata Bornova ile Mehmet Mutlu'dan oluşan Alaca'nın yaptığı düzenleme 70'lerin diskosuyla günümüzün modern sound'unu bir araya getirdi.

        • 2

          Romantik sözleriyle dikkat çeken "Al Yorgun Kalbimi" şarkısını iki yıl önce yazdığını söyleyen Güliz Ayla, "Akustik ve bundan çok daha yavaştı ilk hali. Nakaratı bambaşkaydı ama düzenlemesini yapan Alaca'yla tanışınca daha dinamik hallerin yakışacağını düşündüm." diyor.

        • 3

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 4

          "SİRENLER" İLE GERİ DÖNDÜLER!

          Mor ve Ötesi, uzun süre sonra çıkaracağı ilk stüdyo albümü 'Sirenler'in ismini, kapağını ve çıkış tarihini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Albüm 20 Ocak'ı 21 Ocak'a bağlayan gece yarısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

          Grup, geçtiğimiz hafta sonu 11 şarkıdan oluşan albümün 52 dakika uzunluğunda, üç bölümden oluşacağını açıklamıştı.

        • 5

          YENİ ALBÜM MÜJDESİ

          Mehmet Erdem’in dört yıl aradan sonra yayınlanacak olan yeni albümünü müjdeleyen ilk tekli çalışması “Sevemedim Kara Gözlüm”, yayımlandı.

          Geçmişten günümüze birçok sanatçının seslendirdiği, Türk müziğinin çok sevilen eserlerinden olan “Sevemedim Kara Gözlüm”, Mehmet Erdem yorumuyla bir kez daha hayat buldu.

        • 6

          GÖKCAN SANLIMAN'DAN 'AŞKINDAN KALMAYIM'

          Gökcan Sanlıman, geçtiğimiz yıl aralık ayında yayınladığı "Loş Bir Sokakta" isimli dördüncü stüdyo albümünde yer alan "Aşkından Kalmayım" adlı şarkısını kliplendirdi.

          "Loş Bir Sokakta" albümündeki dördüncü video klibi sevenleri ile paylaşan Gökcan Sanlıman, Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde kameralar karşısına geçti. Sözü ve müziği Gökcan Sanlıman’a ait olan "Aşkından Kalmayım" şarkısının düzenlemeleri Alper Atakan imzası taşıyor.

          Gökcan Sanlıman'ın yeni albümü "Loş Bir Sokakta"nın dördüncü video klibi "Aşkından Kalmayım", yayında!

        • 7

          GÜLAY'DAN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ

          Gülay'ın, "Sarı Şarkılar" albümüne ait son teklisi, "Şakası Yok", tüm dijital platformlarda yayımlandı.

          "Şakası Yok", önümüzdeki günlerde tamamını dinleyeceğimiz "Sarı Şarkılar" albümünün son single'ı... Söz ve müziği Alper Arundar'a ait olan şarkının düzenlemesi, albümdeki diğer tüm şarkılar gibi Hüseyin Çebişci'ye ait.

          Albümün kayıtları Mert Yüksel, miks ve mastering'i ise Evren Arkman tarafından yapıldı.

        • 8

          MUSTAFA CECELİ'DEN GÖKHAN KUNT'A DESTEK

          2020 yılında ilk teklisini yayınlayan Gökhan Kunt, "Kendimi Kandıramadım" adlı yeni şarkısıyla geri dönüyor.

          Uzun ve titiz bir çalışmanın ardından müzikseverlerle buluşan şarkının düzenlemesinde Mustafa Ceceli karşımıza çıkıyor. Ceceli, şarkının vokallerinde de Kunt'a eşlik ediyor. Şarkının sözleri Canan Sezgin, müziği ise Ali Cem Çehreli ve Yusuf Dede imzası taşıyor.

        • 9

          "AKLIMDA HEP SEN"İ DİNLEYİCİYLE BULUŞTURDU

          Mert Carim, yeni şarkısı "Aklımda Hep Sen" ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. "Aklım Hep Sende"nin sözü ve Müziği Carim'e, düzenlemesi ise Genco Arı'ya ait olurken, parçanın prodüktörlüğünü Gökhan Türkmen, Mert Carim ve Genco Arı birlikte üstlendi.

          Carim, yeni şarkısı içi, "Hayatında var olan iniş-çıkışları, bilhassa yaşadığı aşk hezeyanını kabullenemeyen bir sıkışmışlık hikayesi olan şarkı, unutmanın, alışmanın ihanet olduğunu, gülebilmenin yalnızca aklında aşık olduğu kişinin varlığı ile gerçekleşebilecek bir eylem olduğuna inanılmış bir feveranı dinleyicilere sunuyor." dedi.

        • 10

          "SANA DAİR" MÜZİKSEVERLERLE BULUŞUYOR

          Can VS'nin albümün ayak seslerini taşıyan şarkısı "Sana Dair", müzikseverlerle buluşuyor. Sözü Bedo'ya, düzenlemesi ise Can VS'ye ait olan drill alt yapılı "Sana Dair", doğu motifleriyle bir sentez oluşturarak, dikkatleri üzerine çekiyor.

          Can VS, şarkının kendisinde yarattığı hissiyat ile ile ilgili, "Kaybolmuşlukların ardında her zaman bir umut yeşermeyi bekler..." diyor.

        • 11

          ELÇİN ORÇUN VE HAKAN VRESKALA'YI BİR ARAYA GETİREN ÇALIŞMA

          Elçin Orçun ve Hakan Vreskala’yı bir araya getiren ortak çalışmanın ikinci teklisi “Üzgünüm”, tüm platformlarda yayında. Başarılı ikili, ülkeler arası dostluklarını, birlikte yazıp, besteledikleri birbirinden özel dört şarkı ile taçlandırmış.

          “Üzgünüm”, akustik soundu ve minimal yaklaşımıyla epik bir ayrılığı en yalın haliyle anlatıyor.

        • 12

          ANIL BAYRAKTAR'DAN 'BELKİ YARIN GÜZELDİR'

          Anıl Bayraktar, yeni teklisi "Belki Yarın Güzeldir" ile dinleyiciyle buluştu. Söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Çağahan Öztürk'e ait şarkı dijital platformlarda yerini aldı.

          "Belki Yarın Güzeldir" şarkısını Bayraktar, "Her şey tatsız, dünden farksız olsa da belki yarın güzeldir. Umut bir nevi aynaya baktığında karşında görünendir." sözleriyle anlattı.

        • 13

          ALLAME, "YALAN" DİYOR!

          Allame, yeni şarkısı “Yalan” ile dinleyiciyle buluştu. Sözü, bestesi ve düzenlemesi sanatçının kendisine ait olan şarkı, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 14

          "GÖZYAŞI KADEHLERİ" YAYINDA

          Ceren Gündoğdu, yeni şarkısı "Gözyaşı Kadehleri"ni yayınladı. Prodüktörtlüğünü Arel Koray Nalbant'ın yaptığı şarkının sözü ve müziği Ceren Gündoğdu'ya ait. Masterin Selim Topsakal imzalı ve video-klibin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Özen oturuyor.

        • 15

          ''YORDUN BENİ DÜNYA'' YAYINDA!

          Şenay Lambaoğlu'nun geçtiğimiz mayıs ayında yayınlanan beşinci stüdyo albümü "Hayat Defteri"nde yer alan, "Yordun Beni Dünya" şarkısı kliplendi.

          Pandemi dönemi hislerini "Hayat Defteri" albümüne döken sanatçı, "Yordun Beni Dünya" şarkısında da, "Sürekli başa sarmaya gerek var mı şu zamanda? Yarın çıkarsa sabaha, umut vardır unutma..." sözleri ile de pandemi sürecinde anı yaşamanın önemini vurguluyor.

        • 16

          SUSEL'İN YENİ ŞARKISI YAYINDA

          Susel, yeni şarkısı "Kalbimi Affettim"i yayımladı. 70'li yılların sonlarında Türkçe pop müziğin efsanevi sanatçısı Seyyal Taner'den duyduğumuz "Kalbimi Affettim, Susel'in yeniden yorumu ve Selim Öztürk'ün düzenlemesiyle dinleyiciyle buluşuyor.

        • 17

          ROCKA'DAN YENİ TEKLİ: GÖKYÜZÜNDE YANDIK!

          RockA, "Yeniden Hayale" albümünün ilk bölümünü "Gökyüzünde Yandık" ile kapattı.

          Sert iniş ve çıkışlarıyla hayal kırıklığı ve öfke duyguları üzerine inşa edilen şarkı, aynı zamanda grubun "Yeniden Hayale" albümünün ilk bölümünün kapanış teklisi.

          "Gökyüzünde Yandık", tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa