Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Göztepe’de hedef Titi - Futbol Haberleri

        ÇALIŞMAYA KATILMADI

        Süper Lig’de Sabri, Tanju, Leo gibi isimlerin ayrıldığı defans hattına şu ana kadar sadece Alanyaspor’un Senagalli milli futbolcusu Gassama’yı takviye eden Göztepe, Bursaspor’dan Titi’ye de kanca attı. Süper Lig’de 2015 yılından bu yana Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını giyen 30 yaşındaki Brezilyalı stoperin Bursa’nın yeni sezon hazırlıklarına katılmadığı ve takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

        ESMA ANNEYE VEDA

        Bursa ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Titi, ülkesinde Internacional, Vasco de Gama ve Bahia’da da oynadı. Göztepe’nin transfer listesinde yine Bursaspor’dan Onur Atasayar ve Barış Yardımcı da var. Öte yandan Göztepe’de 1994’ten bu yana 24 yıldır görev yapan kulüp çalışanlarından Esma Edebali emekli oldu. Futbolcuların Esma Anne olarak gördüğü tesis çalışanı Edebali iç

        REKLAM

        Erzurum kampı bugün başlıyor

        Göztepe’de futbolcular laktat testinden geçerek ilk etap çalışmalarını tamamladı. Bugün Erzurum’da 15 Temmuz’a kadar kampa girecek sarı-kırmızılılar, ardından ikinci etap kampını 19 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’nın Arnhem kentinde yapacak.

        " Titi, geçen sezon Bursaspor’da ligde tamamı ilk 11’de 31, Türkiye Kupası’nda ise 5 maçta görev yaparak istikrarlı bir grafik ortaya koydu."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa