Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Gökhan Türkmen: Playback gerçek bir performans değildir - Magazin haberleri

        Linet’in “Sahnede playback yapan şarkıcı haram para kazanır” açıklaması kendisine hatırlatılan Gökhan Türkmen, “Haram demeyeyim ama o biraz kişinin kendi vicdanıyla alakalıdır. Ben bir playback konserimden sonra “Performansınız çok iyiydi” yorumunu alınca playback yapmayı bıraktım. İnsanların o şekilde kandırılmasını istemedim. Playback bence de gerçek bir performans değildir fakat haram-helal konusunu ben bilemem. O konuyu diyanet işleri konuşsun” dedi.

        Kendine has tarzıyla beğeni toplayan Türkmen, tarzıyla alakalı, "Özel bir çaba harcamıyorum. Değiştirmeyi, yenilenmeyi seviyorum. Genel olarak sakalım aynıdır. Güzel, değişik kıyafetler giymeyi ve araştırıp bulmayı severim"dedi.

        "SAKALIMI KESERSEM ÇOCUKLAR YÜZÜME BAKMAZ"

        Basın mensuplarının, "Çocuklarınız, sakallarınızdan rahatsız olmuyorlar mı?" sorusunu "Epey bir alıştılar, hatta sakallarımı kesersem yüzüme bakmayabilirler" diyerek yanıtladı.

        Yeni çıkacak maxi single projesiyle alakalı da konuşan Türkmen, "İhtimaller Perisi’ni çıkarttık. 3 şarkılık maxi çalışmam ‘Virgül’ün ilk şarkısıydı. Diğer iki şarkıyı da ilk kez 4 Şubat’ta dinleyecekler. Albümdeki sözler Ozan Turgut’a, besteler bana ait. ‘İhtimaller Perisi’ne klip çektik. Bu klibi, arkadaşım Bora Çifteller ile Hopa’da çektik" dedi.

        Başarılı sanatçı, sevilen şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa