Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Gökcan Sanlıman'dan 'Loş Bir Sokakta'
        • 1

          Yayınladığı "Bir Dokun Bin Aşk İşit" ve "Bi T-Shirt Bi Kot" şarkıları ile bu albümü öncesi müzikseverleri oldukça heyecanlandıran Gökcan Sanlıman, "Gece Yarısı Benim Adım" ismini verdiği yepyeni şarkısı ile "Loş Bir Sokakta" albümünün tamamını dinleyenlerin beğenisine sunuyor.

          Tema olarak kendi yaşanmış hikayelerini dinleyenlerine aktaran Sanlıman, sekiz şarkıdan oluşan "Loş Bir Sokakta" albümünün tamamında söz ve müziklere imzasını atıyor.

        • 2

          Albümün platformlarda açıldığı gün Karadeniz turnesi için yola çıkan Gökcan Sanlıman, 4 Aralık Trabzon, 5 Aralık Ordu, 6 Aralık tarihinde Samsunlu sevenleriyle bir buluşma gerçekleştirdi.

          Gökcan Sanlıman'ın dördüncü stüdyo albümü "Loş Bir Sokakta", tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

        • 3

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 4

          MOR VE ÖTESİ 'FORSA' İLE GERİ DÖNDÜ

          Rock müziğin öncü grubu mor ve ötesi uzun bir aradan sonra "Forsa" adlı şarkıları ile geri döndü. Şarkının Selma Ergeç, Eda Erdem, Melisa Sözen, Mert Fırat, Hazal Kaya, Sinan Erdem, Ahsen Eroğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı sosyal medya tanıtımı büyük ilgi gördü. Grup, bu isimlerin paylaştığı ve büyük ilgi uyandıran postları tam gece yarısı şarkı yayınlanırken kendi hesabında birleştirerek şarkının sözlerini oluşturdu.

          "Forsa" ilk günden Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar arasında yerini aldı.

        • 5

          ASLI SİVRİ'DEN "YARA"

          Son dönemde Türkiye'de popüler dönemini yaşayan Türkçe R&B müziğe yeni bir renk katan Aslı Sivri, "Yara" isimli şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

        • 6

          "KENDİMİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSETTİM"

          Şarkıcı Aslı Sivri, ilk projesi "Yara" ile ilgili duygularını dile getirdi. Sivri, "Benim için şarkı yapmak, klibini çekmek büyük hayaldi. Yapımcım Emrah'ın beni ofise çağırdığı günü ve ilk konuşmamızı daha dün gibi hatırlıyorum. O zamanlar bu noktaya gelebileceğimizi hiç beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Bu gerçekten sözcüklerle anlatılamayacak bir his. Şarkının çıktığı gün heyecandan her yerim titriyor, ayakta bile duramıyordum. Aynı anda hem gülüyor hem ağlıyordum ve hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Okul serüvenim bir yandan hala devam ediyor. Son sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak hala eğitim görüyorum. Hatta şarkımın çıktığı gün bir dersimle ilgili bir şeyi de halletmem gerekiyordu. O adrenalinle ve mutluluk gözyaşlarıyla bir yandan ödev hallediyor olmak gerçekten çok farklı ama güzel bir histi, kendimi çok güçlü hissettim. Bana bu yolda destek olan, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. Umarım herkes çok beğenmiştir, daha nice projelerle karşınızda olacağız, beklemede kalın!" diye konuştu.

        • 7

          "UYANDIM SABAH İLE" KLİPLENDİ

          Nisan ayında “Yorma” adlı 4 şarkıdan oluşan ilk dijital EP'sini çıkaran İlia Özkan, üçüncü klibi “Uyandım Sabah ile” için Serhat Kiremitçi yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

        • 8

          "ÇOK ŞANSLIYIM"

          Müzisyen İlia Özkan, duygularını, "Serhat Kiremitçi gibi başarılı bir yönetmen ve çok başarılı bir müzisyen ile üçüncü klibimi çektiğim için mutlu ve şanslıyım." sözleriyle dile getirdi. İlia Özkan'ın, “Uyandım Sabah ile” şarkısı İstanbul’un eşsiz manzaraları ve sokaklarında çekildi.

        • 9

          "KAYBOLMUŞ" İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

          Sanatçı Kalben, yeni yılın ilk ayında dinleyicileri ile buluşturacağı yeni albümü 'Eski Dünyanın Yangını'nın çıkış şarkısı 'Kaybolmuş'un klip çekimleri için kamera karşısına geçti.

        • 10

          Albümü ile aynı adı taşıyan kitabını da şarkıları gibi doğum günü olan 17 Ocak 2022'de sevenleriyle buluşturacak olan Kalben, "Bütün yılları, yaşananları, deneyimleri, müziği edebiyatı, bunca yıl gezdiğimiz Türkiye'nin ve dünyanın bütün güzel köşelerinden tanıştığımız bana ilham olan herkesi bugün burada yeni albümünün ilk klip şarkısının setinde kutluyoruz. Kaybolmuş klibimizde kendi hayatlarında umut, sevgi, şefkat, adalet, yakınlık, güvenlik arayan insanların iki uçta gidip, gelmelerini anlatıyoruz. Tüm hayatları hem bir hikaye anlatıcısı hem de bir müzisyen olarak anlatmaya ve onların sesi olmaya talip oluyorum.. Klipteki makyajımda yüzüm ikiye bölünmüş halde. Burada bir tarafım çok umutlu, çok aydınlık, diğer tarafım da gerçeklerin çok farkında olarak dayatılan şeyleri değiştirmek için tutkulu ve hazır olduğumu ifade ediyor." dedi.

        • 11

          NİLAY ÖNCÜLOĞLU'NDAN YEPYENİ BİR ŞARKI

          Nilay Öncüloğlu, sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan ve dinleyicilerin gönlünde taht kuran unutulmaz eserlerinden "Hazan" adlı şarkıyı müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

        • 12

          "ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

          Sezen Aksu imzalı "Hazan" ile ilgili heyecanını ifade eden Öncüloğlu, projesi hakkında şunları söyledi:

          Şüphesiz bütün Sezen Aksu şarkıları birbirinden özel ve hepsi çok kıymetli. Ancak benim için 'Hazan'ın yeri ve önemi bambaşka. Böyle büyük bir ustanın şarkısını yorumlayabilme şansına sahip olduğum için inanın çok mutluyum. Bu benim çocukluk hayalimdi. Bu hayalin gerçekleşmesinde bana büyük destek veren Suzan Kardeş’e ayrıca teşekkür etmek isterim. Bir gün sürpriz bir telefon ile beni Sezen Aksu ile görüştürdü. Rüya gibi bir görüşme oldu. İstediğim bir şarkısını bana hediye edeceğini söylemesi ise hayatımda aldığım en güzel haberdi. Bunun için bu şarkı hayatımın en önemli projesi...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa