Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Glasgow Rangers: 0 - Aberdeen: 1 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Glasgow Rangers takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Allan McGregor, James Tavernier, Connor Goldson, Jon Flanagan, Gareth McAuley, Ryan Jack, Oviemuno Ejaria, Daniel Candeias, Alfredo Morelos, Lassana Coulibaly, Glenn Middleton

        Aberdeen maça şu 11'le başladı: Joe Lewis, Shaleum Logan, Graeme Shinnie, Andrew Considine, Scott McKenna, Niall McGinn, Lewis Ferguson, Dominic Ball, Max Lowe, Sam Cosgrove, Connor McLennan

        Aberdeen, 7. dakikada Scott Mckenna ile tabelayı 0-1 olarak değiştirdi. İlk yarıyı Aberdeen 0-1 önde bitirdi. İlk 45 dakikada Aberdeen futbolcusu Sam Cosgrove ile Glasgow Rangers futbolcusu Alfredo Morelos sarı kart gördü. Mücadelenin ikinci 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

        Maçın 2. yarısında Glasgow Rangers takımında Jon Flanagan ve Lassana Coulibaly oyundan çıkarken Kyle Lafferty ve Eros Grezda mücadeleye dahil oldu, Aberdeen takımında ise Stevie May ve Scott Wright girdi, Connor McLennan ve Niall McGinn çıktı. Maçı Aberdeen 0-1 kazandı.

        Karşılaşmanın 64. dakikasında Glasgow Rangers oyuncusu Alfredo Morelos kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 34. dakikasında Aberdeen oyuncusu Sam Cosgrove kırmızı kart gördü.

        503 kodlu maçta İddaa'da Aberdeen galibiyetine bahis oynayanlar 5.10 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa