Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek bayram öncesi yaşlılara moral verdi.

        Huzurevi sakinlerini ziyaretinde tek tek yaşlıların elini öperek sohbet eden Aktaş, yaşlılara çiçek ve hediye paketi verdi. Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, hayır dualarını almayı istediklerini kaydeden Aktaş, her daim halkın içinde olduklarını ifade etti.

        Her zaman yaşlıları ziyaret etmek istediklerini ama yoğun programlardan dolayı bugüne nasip olduğunu belirten Aktaş, “Onlar bizim toplumumuzun yapı taşları. Onlardan alacağımız hayırlı duaları bizim en büyük gücümüz. Teşkilat olarak her zaman yanlarındayız. Ne ihtiyaçları varsa biz onların evlatları, torunları olarak temin etmeye hazırız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa