Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ın 2 yaşındaki oğlu oturdukları binanın 4. katındaki balkondan düştü. 2 yaşındaki Muhammed Giresun Özel Ada Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Edinilen bilgilere göre, ilçenin Demirci Mahallesindeki evlerinin balkonunda oynayan Mehmemed Karabıçak (2) dengesinin kaybederek dördüncü kattan düştü. Ağır yaralanan Muhammed kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak ise verdiği bilgide “Giresun Ada Hastanesi'nde yapılan müdahale ve tetkiklerin ardından ciddi bir sağlık sorunu olmadığı anlaşılmıştır. Bu süreçte gerek hastane ziyaretiyle gerekse arayarak ve mesajlarıyla desteklerini esirgemeyen, dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza şükranlarımı sunarım" açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa