Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’da düğün magandalarının rastgele havaya sıktıkları kurşun dede ve torununa isabet etti. Dede Eşref Yanar ayakta tedavi edilirken, torunu Beril Yanar ise vücudunda kalan kurşun ise ameliyat ile alınacak.

        Edinilen bilgilere göre, Giresun’un Eynesil ilçesinde Eşref Yanar torunu ile bir akrabalarının düğününe katılmak için Ören Beldesi'ne gitti. Düğün alanına geldiği sırada torununu kucağına alarak arabadan inen dede Eşref Yanar ve torunu Beril Yanar nereden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi oldu. Olayın ardından Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan dede ve torun tedavi altına alındı. Dede ayakta tedavi edilirken, küçük torunu ise omzuna isabet eden kurşunun çıkartılması için Giresun’da özel bir hastaneye kaldırıldı.

        Güvenlik güçleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa