Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, ilçenin Tamzara Mahallesi'nde 28 DL 698 plakalı araç sürücüsü Şükrü Avar, Giresun’dan Şebinkarahisar istikametine giderken, karşı yönden gelen 07 Y 4581 plakalı kamyon sürücüsü Savaş Çoduroğlu ile Tamzara mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Şükrü Avar (30) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü Savaş Çoduroğlu ise yaralandı. Yaralanan Çoduroğlu Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaşamını kaybeden Avar’ın evli, eşinin ise 2 aylık hamile olduğu ve bir kamu bankasında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

        Kaza nedeniyle yaklaşık 3 saat kapalı kalan Tamzara Şebinkarahisar yolu ise araçların yoldan çekilmesiyle trafiğe yeniden açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa