Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da, beş ayrı marketten hırsızlık ihbarı alan asayiş ekipleri güvenlik kamerasından yola çıkarak hızlık yaptıkları iddia edilen karıkocayı gözaltına aldı. Zanlıların zeytinyağı tenekelerini kara çarşaf olarak tabir edilen kıyafete saklayarak çaldığı belirlendi.

        Giresun’da beş ayrı marketten hırsızlık ihbarı polisi harekete geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatan Giresun Emniyet Müdürlüğü Aşayiş Büro ekipleri marketlerin güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Yapılan incelemeler sonunda çarşaf giyimli bir kadın ile yanındaki erkeğin reyonlardaki zeytinyağı tenekelerini alarak gizledikleri belirlendi. Bu anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Polis şahısların eşkâllerini belirlemesinin ardından başlattığı operasyonla karıkoca oldukları belirlenen şahısları yakalayarak gözaltına alındı. Şahıslar sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa